Leveringsvoorwaarden

1 - Identiteit van de ondernemer

Naam ondernemer:   Nepal Development Academy (NDA)
Correspondentie-adres:   Tweede Oosterparklaan 157
3544 AP Utrecht
Telefoonnummer:   06-18214721
Bereikbaarheid:   maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 20:00 uur
E-mailadres:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK-nummer:   09132146

2 - Toepasselijkheid
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de ondernemer en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen ondernemer en consument.
Voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, wordt de tekst van deze algemene voorwaarden aan de consument beschikbaar gesteld.

3 - Het aanbod
Het aanbod bevat een volledige en nauwkeurige omschrijving van de aangeboden producten en/of diensten. De beschrijving is voldoende gedetailleerd om een goede beoordeling van het aanbod door de consument mogelijk te maken. Als de ondernemer gebruik maakt van afbeeldingen zijn deze een waarheidsgetrouwe weergave van de aangeboden producten en/of diensten. Kennelijke vergissingen of kennelijke fouten in het aanbod binden de ondernemer niet.
Elk aanbod bevat zodanige informatie, dat voor de consument duidelijk is wat de rechten en verplichtingen zijn, die aan de aanvaarding van het aanbod zijn verbonden. Dit betreft in het bijzonder:de prijs en de kosten van aflevering;

4 - De overeenkomst
De overeenkomst komt tot stand op het moment van aanvaarding door de consument van het aanbod en het voldoen aan de daarbij gestelde voorwaarden.

5 - Kosten in geval van retourzending
Indien de consument een artikel retour zendt, komen de kosten van terugzending voor zijn rekening. Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal de ondernemer dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending, terugbetalen.

6 - De prijs
De in het aanbod van producten of diensten genoemde prijzen zijn inclusief btw, maar exclusief verzendkosten.

7 - Levering en uitvoering
De ondernemer zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen van producten. Als plaats van levering geldt het adres dat de consument aan NDA kenbaar heeft gemaakt.

8 – Betaling  
NDA werkt met vooruitbetalingen via iDEAL en overschrijving.  
iDEAL is online betalen via je eigen telebankiersysteem thuis. Hieraan doen ABN AMRO (voorheen ook Fortis Bank NL), ASN Bank, Friesland Bank, Rabobank, ING, SNS Bank, SNS Regiobank en Triodos Bank mee.
Betaling per overschrijving houdt in dat je het bedrag handmatig overmaakt op een later tijdstip. Je bestelling wordt pas verzonden als je betaling binnen is. Houd rekening met een termijn van 3 tot 5 werkdagen voordat je betaling bij ons binnen is.

9 – Levering  
Nadat de bestelling is voltooid en de door de consument verschuldigde bedragen zijn voldaan, gaat NDA over tot verzending. Het grootste deel van onze artikelen wordt thuisbezorgd binnen 1 tot 3 werkdagen (na ontvangst betaling). NDA hanteert als indicatie van de maximale levertijd 7 dagen. De artikelen worden via PostNL verzonden.