Privacy Statement

Nepal Development Academy (NDA) respecteert de privacy van alle gebruikers van de website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. NDA zal je persoonlijke gegevens niet aan derden beschikbaar stellen. De consument heeft recht op inzage,wijziging en verwijdering van de door ons bijgehouden gegevens.

Nepal Development Academy gebruikt persoonlijke gegevens om de volgende diensten te leveren:
Je persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand. Je gegevens worden gebruikt voor de uitvoering van de leveringsovereenkomst en het beheren van de daaruit voortvloeiende klantrelatie, waaronder inbegrepen het gericht verzenden van berichtgeving over actualiteiten in Nepal en Nepalactiviteiten in Nederland.

Indien je van ons geen mailing wenst te ontvangen, kun je dit aangeven per mail via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Cookies-gebruik op de websites van Nepal Development Academy:
Cookies zijn kleine tekstbestanden die bij het bezoek aan een website naar uw computer worden gestuurd. Deze zorgen ervoor dat je bij een bezoek aan de site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Daardoor wordt het online winkelen van een klant iets gemakkelijker.